חטיפי גבינת שמנת דלעת
חטיפי גבינת שמנת דלעת עשויים להיות בדיוק המתכון שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-20 מנות עם 172 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 1331 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . אם יש לכם חמאה, תמצית וניל, תבלין פאי דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח כ -50 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: טארט פירורי אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת , חטיפי שוקולד-דלעת שמנתיים , וחטיפי שיבולת שועל חלבון בננה דלעת .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו פירורי קרקרים וסוכר; ערבבו פנימה את החמאה. דחסו לתחתית תבנית אפייה בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ מצופה בתרסיס שמן. כסו וקיררו למשך 15 דקות לפחות.
בקערה גדולה, טורפים גבינות שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הדלעת, הקמח, תבליני הפאי והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
אופים ב-160 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת צינון במשך שעה. מכסים ומקררים למשך 8 שעות או למשך הלילה.
חותכים את עוגת הגבינה ל-20 רצועות; מכסים כל אחת חצי אגוז מלך.