חטיפי גרנולה הם צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. אם יש לך נבט חיטה, שיבולת שועל מגולגל מיושן, גרעיני חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חטיפי גרנולה לדרך, חטיפי גרנולה, ו On-The-Go חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חמאה 9 על 9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מורחים את שיבולת השועל, גרעיני החמניה, השקדים ונבט החיטה על מחבת חצי סדין.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
נבט חיטה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
קילו פטל שחור (בערך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים בתנור וטוסט במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בינתיים, לשלב את הדבש, סוכר חום, חמאה, תמצית ומלח בסיר בינוני ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר החום נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
קפה מבושל חזק וחם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
לאחר תערובת שיבולת השועל נעשה, להסיר אותו מהתנור ולהפחית את החום ל 300 מעלות F. מיד להוסיף את תערובת שיבולת השועל לתערובת הנוזלית, להוסיף את הפרי המיובש, ומערבבים לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ למטה, באופן שווה להפיץ את התערובת בצלחת ולמקם בתנור לאפות במשך 25 דקות.