חטיפי גרנולה בוטנים-צימוקים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לאוסף שלך, חטיפי גרנולה בוטנים-צימוקים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 15 סנט למנה , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 48. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 102 קלוריות . גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, שיבולת שועל לבישול מהיר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חטיפי גרנולה של חמאת בוטנים וג'לי , חטיפי גרנולה קינואה שוקולד מריר וחטיפי גרנולה תפוחים תוצרת בית .
הוראות
מרפדים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 אינץ' בנייר כסף ומצפים בתרסיס בישול.
מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הבוטנים, הצימוקים, הזרעים, הקינמון, החלב המרוכז והחמאה.
מפזרים בצורה אחידה על תבנית האפייה ואופים עד להזהבה, כ-45 דקות. מצננים מעט, ואז מרימים את תבנית האפייה בעזרת נייר הכסף והופכים על קרש חיתוך. מקלפים את נייר הכסף וחותכים לקוביות. עוטפים בנפרד בניילון נצמד.