קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

חטיפי גרנולה טובים מדי

חטיפי גרנולה טובים מדי
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו חטיפי גרנולה פריכים וטובים בשבילך, מרגיש טוב חטיפי גרנולה, ו גרנולה טובה בשבילך. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ מחבת עם רדיד אלומיניום וגריז.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים שיבולת שועל, קמח, צימוקים, שקדים, גרעיני חמניות, שיבולת שועל חתוכה, זרעי פשתן, קינמון, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
זרעי פשתןזרעי פשתן
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להקציף צוף אגבה, דבש, שמן קוקוס, ביצה, וחלבון ביצה יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת נקטר אגבה לתוך תערובת שיבולת שועל עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
שמן קוקוסשמן קוקוס
חלבוניםחלבונים
דבשדבש
שיבולת שועלשיבולת שועל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מורחים תערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על הקצוות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור