חטיפי גרנולה טובים מדי
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו חטיפי גרנולה פריכים וטובים בשבילך, מרגיש טוב חטיפי גרנולה, ו גרנולה טובה בשבילך. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ מחבת עם רדיד אלומיניום וגריז.
מערבבים שיבולת שועל, קמח, צימוקים, שקדים, גרעיני חמניות, שיבולת שועל חתוכה, זרעי פשתן, קינמון, ומלח יחד בקערה.
להקציף צוף אגבה, דבש, שמן קוקוס, ביצה, וחלבון ביצה יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת נקטר אגבה לתוך תערובת שיבולת שועל עד משולב היטב.
מורחים תערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על הקצוות, 25 עד 30 דקות.