חטיפי גרנולה תוצרת בית עם חלבון חלבי
לכי לחנות וקחי סירופ אורז חום, ביצה, אבקת חלבון ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו חטיפי חלבון בלילת עוגה: חלב ללא סויה, חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני), ו גלוטן-חלב-קנה סוכר ללא סוכר תוצרת בית גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350° F. גריז אפייה 10×15 אינץ tray.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את חמאת בוטנים, סירופ אורז חום, סוכר חום, ביצה ווניל עד חלקה.
מוסיפים את שיבולת השועל, שבבי שוקולד, קוקוס, זרעי צ ' יה ואבקת חלבון ומערבבים עם כף עץ לשלב ביסודיות. הבלילה תהיה בצק עוגיות ללקק עבה.לזרוק את התערובת על מגש האפייה שלך ולחץ עליו באמצעות כף עץ או ידיים לחות קלות.
תן את שאר הבצק במשך 30 דקות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הבר הוא חום זהוב סביב הקצוות.
תן מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך לתוך הסורגים. שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך כמה ימים, או קפוא ליהנות מאוחר יותר.