חטיפי דלעת כתומים עם ציפוי חמאה משחימים
חטיפי דלעת כתומים עם ציפוי חמאה משחימים הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, שמן צמחי, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, מיני עוגיות שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאה דלעת ספייס – אוקטובר # ImprovChallenge, ו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל (או תרסיס עם תרסיס אפייה עם קמח).
בקערה גדולה, להכות מרכיבים בר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, גירוד קערה מדי פעם, עד לחלח. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים 23 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 2 ליטר, חמאת חום על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב בהיר.
הסר מהחום. מערבבים באבקת סוכר, וניל ומספיק חלב עד חלקה ומורחבת. מיד להפיץ ציפוי על ברים מקורר. מקררים כ -15 דקות או עד סט. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. אם תרצה, מקשטים כל בר עם רצועת קליפת תפוז.