חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת
חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת רול ג ' לי גדולה עם ספריי בישול.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מערבל יד חשמלי עד קצף; מוסיפים סוכר לבן, שמן צמחי, ודלעת. הכה במהירות בינונית עד incorporated, 2 דקות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 2 כפיות קינמון, סודה לשתייה, ומלח בקערה נפרדת. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה על מהירות נמוכה עד רק בשילוב, 1 דקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב לגמרי.
מקציפים גבינת שמנת, חמאה ווניל יחד בקערה עם מיקסר יד חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר ממתקים; לנצח עד חלקה.
מורחים ציפוי באופן שווה על עוגת דלעת מקורר; מפזרים קינמון.