קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי הפטל של סבתא

חטיפי הפטל של סבתא
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו מאפינס סובין פטל: טוב יותר מאשר סבתא של, קינוח גלידת פטל לימון של סבתא, ו חטיפי הלימון של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים 2/3 של תערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מורחים ריבה על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
5
מערבבים את התערובת הנותרת עם שיבולת שועל ואגוזי מלך; מפזרים על שכבת ריבה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ריבהריבה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור