חטיפי חמאת תפוחים שיבולת שועל
חטיפי שיבולת שועל חמאה הוא טבעוני תבלין. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח חיטה לבנה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-574 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו חמאת בוטנים ותפוחים ארוחת בוקר, קרמל תפוח חמאת בוטנים חטיפי שיבולת שועל, ו שיבולת שועל עוגות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 177° ולשמן תבנית אפייה 8 × 8 אינץ'. קו עם נייר אלומיניום כבד או נייר קלף, עוזב בליטה על שני צדדים כדי להקל על הסרת הסורגים מחבת. רדיד גריז או parchment.In קערה בינונית או גדולה, מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר והמלח עד שכל המרכיבים מופצים היטב. מערבבים את המרגרינה עם מזלג עד מעורב היטב גושים טופס.לחץ על חצי מתערובת שיבולת השועל לתחתית המחבת המוכנה שלך כדי להכין קרום דק.באופן שווה להפיץ את חמאת התפוחים על גבי הקרום, ואז מפזרים את תערובת שיבולת השועל הנותרת על גבי.
אופים עד חום פריך וזהוב, על 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני השימוש בקלף או בנייר כסף כדי להסיר את הסורגים מהמחבת בחתיכה אחת גדולה.