חטיפי לימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גרידת לימון, אורז טחון, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי לימון קלים (ריבועי לימון), ו חטיפי לימון הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו 21 או 22 ס " מ מרובע, פח אפייה רדוד עם קלף אפייה.
שים את הקמח, אורז טחון וסוכר בקערה עם החמאה ולשפשף עד פירורים בסדר טופס. מערבבים בחלב עם סכין סכו " ם. עצה לתוך הפח ולחץ למטה באופן שווה.
אופים במשך 15-20 דקות עד הזהב.
הסר את הפח ואת התנור התחתון כדי 180c / 160c מאוורר / גז
מערבבים את מיץ לימון וביצים, ואז מסננים לתוך קערה עם סוכר, קמח וגרידת.
להקציף לשלב, לשפוך מעל הבסיס, ואז אופים עבור 10-15 דקות עד העליון הוא רק להגדיר. להתקרר בפח, אבק עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לחתוך.