חטיפי לימון הטובים ביותר אי פעם
חטיפי הלימון הטובים ביותר הם הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי לימון לדרך, ו חטיפי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה, 1/4 כוס סוכר, וניל ומלח.
מוסיפים כוס קמח אחת; מערבבים רק עד incorporated. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון של רדיד אלומיניום מרופד 8" x8 " תבנית אפייה.
מניחים מתלה ב 1/3 התחתון של התנור.
אופים ב 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד הקצוות הם זהובים והמרכז הוא זהב קל. בעוד הקרום הוא אפייה, מערבבים יחד הנותרים סוכר וקמח בקערה נפרדת.
להקציף ביצים; מערבבים גרידת לימון ומיץ. כאשר הקרום אפוי נעשה, להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות. משוך את מתלה התנור ללא הסרת מחבת; יוצקים מילוי על קרום חם.
אופים במשך 20 עד 25 דקות יותר, עד ציפוי הוא נפוח בקצוות ולא מתנועע יותר במרכז. הגדר מחבת על מתלה תיל; מגניב לחלוטין. הרם את הקצוות של נייר; להעביר ללוח חיתוך.
חותכים לסורגים עם סכין חדה ארוכה. שמור ברים בקירור במיכל אטום עד 3 ימים. אבק עם אבקת סוכר בזמן שישב.