קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון כפולים

חטיפי לימון כפולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים לימון כפול. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם לימון כפולה, עוגת גבינה עם לימון כפולה, ו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. לנצח ב 2/3 כוס אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף 2 כוסות לכל הקמח, 1 כוס בכל פעם, פועם עד לגושים לחים טופס. באמצעות גב של מזלג, לחץ על הבצק על החלק התחתון של תבנית מתכת nonstick 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים קרום עד הזהב אור, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, לנצח 2 כוסות סוכר וביצים בקערה בינונית עד מעורבב. מקציפים במיץ לימון טרי עם עיסת, קליפת לימון ואבקת אפייה, ולאחר מכן נשארים 1/4 כוס כל קמח המטרה למילוי.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לימון מילוי על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
אופים עד מילוי מוגדר במרכז ומתחיל חום על גבי, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
העבר מחבת למתלה וקריר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים מאפה לתוך 24 ברים.
9
מעבירים חטיפי לימון למגש ואבק עם אבקת סוכר נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
כדי להסיר את כל המיץ ואת עיסת למילוי לימון, לחתוך לימונים לשניים ולהשתמש בכפית זעירה כדי לגרוף בין הממברנות; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה