קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון צ'יפוטלה

חטיפי לימון צ'יפוטלה
אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פעמיים שוקולד דובדבן Chripotle ברים # TripleSBites, תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה, ו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' מחבת מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
שלב 2 כוסות קמח, חמאה, 1/2 כוס סוכר ממתקים, ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקת במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה פירורים גסים. לחץ על התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד המשרד וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 20 דקות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השימורים ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקה; להפיץ על הקרום המקורר. מקציפים ביצים עם מקציף תיל עד קצף. הכה בסוכר, מיץ לימון, ומלח עד שהסוכר מומס. לנפות יחד 1/3 כוס קמח ואבקת אפייה; לטאטא לתוך ביצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ לימוןמיץ לימון
משמרמשמר
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
יוצקים על קרום השמורה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים בתנור שחומם מראש 35 עד 40 דקות נוספות, עד שמרכז תערובת הביצה נקבע. לנפות יחד סוכר 1/3 כוס ממתקים עם 1/2 כפית אבקת צ ' יפוטלה, ומפזרים על חטיפי לימון חמים. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
לימוןלימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור