אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פעמיים שוקולד דובדבן Chripotle ברים # TripleSBites, תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה, ו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' מחבת מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
שלב 2 כוסות קמח, חמאה, 1/2 כוס סוכר ממתקים, ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקת במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה פירורים גסים. לחץ על התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
צ 'ילי צ' יפוטלה
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד המשרד וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 20 דקות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השימורים ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה אבקה; להפיץ על הקרום המקורר. מקציפים ביצים עם מקציף תיל עד קצף. הכה בסוכר, מיץ לימון, ומלח עד שהסוכר מומס. לנפות יחד 1/3 כוס קמח ואבקת אפייה; לטאטא לתוך ביצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
אבקת אפייה
מיץ לימון
משמר
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
יוצקים על קרום השמורה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
8
אופים בתנור שחומם מראש 35 עד 40 דקות נוספות, עד שמרכז תערובת הביצה נקבע. לנפות יחד סוכר 1/3 כוס ממתקים עם 1/2 כפית אבקת צ ' יפוטלה, ומפזרים על חטיפי לימון חמים. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.