חטיפי מייפל-פקאן דביקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים מייפל פקאן דביקים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 167 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חטיפי מייפל פקאן דביקים, לחמניות פקאן-מייפל דביקות, ו לחמניות מייפל פקאן דביקות.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ ' מחבת עוגת מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, חלמון ביצה בקערה כדי להתמזג.
מוסיפים קמח ומלח; מכים עד שיוצרים גושים לחים. לאסוף בצק יחד. לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
אופים קרום עד הזהב, כ -20 דקות. מגניב.
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חמאה נמס תערובת חלקה. מרתיחים מילוי 30 שניות.
הסר מהחום; לערבב וניל, ואז אגוזים.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
אופים ברים עד מילוי מבעבע במרכז, על 15 דקות. ברים מגניבים לחלוטין במחבת על מתלה (מילוי יהפוך המשרד). צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 2 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)