חטיפי עוגת גבינה עם דובדבנים טריים
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו יוגורט יווני, מים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי עוגת גבינה עם דובדבנים, חטיפי עוגת גבינה עם דובדבנים, ו חטיפי עוגת גבינה עם דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' זכוכית מרובעת או צלחת אפייה קרמיקה עם נייר קלף. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים לשלב.
מוסיפים חמאה צוננת, וטפטוף עם מי קרח. דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה (תערובת תהיה מתפוררת). הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת.
אופים ב 350 במשך 23 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מניחים דובדבנים, 1 כף סוכר מגורען, ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד דובדבנים הם מכרז.
מערבבים מיץ לימון קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת דובדבן; לבשל במשך 1 דקה או עד מעובה. תערובת מגניבה מעט. כפית את תערובת הדובדבן לתוך מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תערובת מחית כף לתוך קערה, ולהניח בצד.
מניחים גבינת שמנת ומרכיבים הנותרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תערובת גבינת שמנת כפית על קרום מקורר; להפיץ באופן שווה. תערובת דובדבנים על תערובת גבינת שמנת, ומערבלים יחד עם סכין.
אופים ב 325 במשך 36 דקות או עד סט. מגניב על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.