חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד
מתאים ל-36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. אם יש לך סוכר, בטי שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס לערבב, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תחתית ספריי של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לחתוך חמאה לתערובת עוגיות באמצעות מזלג או בלנדר דביק. מערבבים ביצה 1 עד התערובת מתפוררת. בעדינות כפית 3 כוסות תערובת פירור לתוך מחבת; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, 2 ביצים ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים מעל קרום עוגיות. כף הנותרים פירור תערובת על גבינת שמנת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב המשרד למגע. מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 2 שעות או עד מקורר. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.