חטיפי פאי דלעת
אם יש לך כשעה ו-5 דקות לבלות במטבח, חטיפי פאי דלעת עשויים להיות מתכון אדיר ללא גלוטן לנסות. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 294 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח לא יקר לחג ההודיה . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו דלעת מארז מוצק, ביצים, חלב אידוי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חטיפי פאי דלעת , חטיפי פאי דלעת וחטיפי פאי דלעת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים לתוך 13x9 אינץ' לא משומן. תבנית אפיה.
לטפטף חמאה מעל; מפזרים אגוזי פקאן.
אופים 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים שעה על רשת.
מוציאים מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה.
חותכים לברים. אם רוצים, מגישים עם תוספת מוקצפת.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
ניתן לשלב פאי דלעת עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. אתה יכול לנסות את La Morandina Moscato d'Asti. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![La Morandina Moscato d'Asti]()
La Morandina Moscato d'Asti
צבע צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. רענן וריחני, עם רמזים של פריחת תפוז, גרדניה ועשבי תיבול ארומטיים באף. דומה לאף, מעט נוצץ עם חומציות נמוכה, רענן וטעים, תווים של נענע ומרווה בסיומת. יין זה אופייני לזן הענבים שלו.