חטיפי פאי תפוחים
הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי פאי תפוחים, חטיפי פאי תפוחים, ו חטיפי פאי תפוחים.
הוראות
קו גיליון אפייה בגודל 15 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. במהירות נמוכה, להכות את הקמח והמלח עד הבצק הרך נוצר.
לחץ על הבצק על החלק התחתון של המחבת מוכן יצירת שכבה אפילו.
אופים במרכז התנור במשך כ -20 דקות, עד הקרום הוא זהוב ולהגדיר.
במחבת גדולה במיוחד, להמיס 6 כפות של החמאה עם 1/2 כוס של סוכר חום בהיר.
מוסיפים את התפוחים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות. מערבבים את הקינמון ואגוז מוסקט.
מבשלים עד התפוחים הם קרמל ורך מאוד והנוזל הוא התאדה, כ 10 דקות יותר; לגרד את כל חתיכות דבוקות לתחתית המחבת ואם יש צורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים כדי למנוע חריכה.
בואו מגניב. (לא הייתי צריך להוסיף מים למחבת שלי.)
בקערה גדולה, מערבבים את שיבולת השועל עם הקמח, סוכר חום בהיר, קינמון, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים ולוחצים על התערובת לגושים.
מורחים את מילוי התפוח על הקרום. לפזר את הפירורים על גבי, לחיצה עליהם קלות לתוך שכבה אפילו.
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה, עד הציפוי הוא זהוב; לסובב את המחבת באמצע אפייה.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך לתוך 2 אינץ ' ברים.