חטיפי פקאן חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאה פקאן ברים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, חצאי פקאן, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חטיפי פקאן חמאת קרמל, משחי חמאה תאריך & ברים פקאן, ו חמאה פקאן חלבית חטיפי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8x8 אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום, וסוכר לבן. מקציפים את הביצים והוניל. מערבבים בקמח ופקאנים עד רק מעורבב.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של המחבת. אפשר ברים להתקרר במחבת לפני חיתוך.