חטיפי פקאן מייפל
חטיפי מייפל פקאן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, אגוזי פקאן, סירופ מייפל אמיתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חטיפי מייפל-פקאן, חטיפי פקאן מייפל, ו חטיפי מייפל-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ עם לסכל ולרסס את רדיד עם תרסיס בישול (או להשתמש שאינו מקל).
מערבבים את החמאה הריכה, הסוכר והמלח יחד עם כף עץ. מערבבים בשיבולת השועל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הכף עד מתפורר, לסיים אותו עם האצבעות שלך במידת הצורך כדי לוודא שהוא מעורבב.
מפזרים קצת מים. לחץ מתפורר לתוך החלק התחתון של מחבת ואופים על המדף המרכזי במשך 15 דקות.
בואו מגניב.ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מערבבים את הקמצוץ הזעיר של מלח (אם משתמשים) סירופ מייפל, סוכר חום ושמנת. מביאים את התערובת לרתיחה ומרתיחים במשך לא יותר מ 30 שניות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את וניל פקאן.
יוצקים את המייפל פקאן מילוי על הקרום, להפיץ אותו באופן שווה עם כף.
אופים את הסורגים על מתלה התנור המרכזי במשך 15 דקות.
להעביר את הסורגים, במחבת, למתלה תיל כדי לקרר ביסודיות. מכסים ומקררים את הסורגים במשך 1 עד 2 שעות לפני חיתוך.