חטיפי קוקוס חמוציות
חמוציות קוקוס ברים הוא לקטו אובו צמחוני הר העבודה. מתכון זה מכין 18 מנות עם 151 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו אגוזי פקאן, חלב, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חטיפי חמוציות קוקוס, חטיפי קוקוס חמוציות, ו חטיפי חמוציות קוקוס.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הפקאנים, הסוכר החום והמלח.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 למשך 15-20 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו קמח ואבקת אפייה.
שלב את הביצים, הסוכר, החלב והווניל; מוסיפים לחומרים היבשים. מקפלים פנימה את החמוציות, הקוקוס, הפקאנים וקליפת התפוז.
אופים 25-30 דקות יותר או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
חותכים לסורגים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מוסקטו ורוד תוסס יחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!