חטיפי קורנית לימון
חטיפי קורנית לימון הם ארוחה צמחונית לקטו אובו . מתאים ל-16 ומחירו 20 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אם יש לך חמאה, מלח ים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-10 דקות . 84 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: שעועית רחבה עם ויניגרט לימון ותימין , פנקייק פולנטה בניחוח לימון עם סירופ טימין אוכמניות , ועוף צלוי לימון, שום וטימין - שיטה מהירה וקלה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-325 מעלות F. חמאה וקמח תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ' מזכוכית.
בקערה קטנה מערבבים קמח, טימין ומלח. לְהַפְרִישׁ. בעזרת מערבל סטנד המצויד בחיבור ההנעה, מקציפים יחד מקל חמאה ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-30 שניות. טורפים פנימה את מיץ הלימון והוניל. מנמיכים את המהירות לנמוכה ומוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח. בעזרת אצבעות לחות מהדקים את הבצק לתבנית המוכנה.
אופים 30 דקות עד להזהבה. מצננים 30 דקות.
בקערה בינונית, טורפים יחד את מיץ הלימון ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים את הזיגוג על הקרום שהתקרר. הניחו לזיגוג להתקשות, בטמפרטורת החדר, למשך שעה לפחות.
בעזרת מרית מתכת מסירים את הקרום מהתבנית.
חותכים לברים מרובעים בגודל 1 1/2 אינץ' ומסדרים על צלחת הגשה או מאחסנים אטום בכלי פלסטיק בטמפרטורת החדר.