חטיפי קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים קינמון. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: שוקולד לבן עם שבבי קינמון וצ'יפס, קינמון-חטיפי תפוחים עם קצפת קינמון, ו עוגיות קינמון.
הוראות
הכה חמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים אבקת סוכר, 3 כפות סוכר חום, וניל ומלח, מכים היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף קמח תערובת חמאה, פועם רק עד לח. הקש תערובת קמח לתוך החלק התחתון של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ'.
מפזרים שבבי קינמון ופקאנים על תערובת קמח.
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה לנצח 2/3 כוס סוכר חום, 1 כף בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים תערובת ביצה לבנה על שבבי קינמון ופקאנים.
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט; לחתוך לתוך 16 ברים.