חטיפי קראמבל פטל
חטיפי קראמבל פטל עשויים להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לכם שיבולת שועל התגלגל, מיץ לימון, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חטיפי קראמבל פטל, חטיפי קראמבל פטל, ו חטיפי קראמבל פטל ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת.
מוסיף את הקמח, הן סוכרים, שיבולת שועל ומלח לקערה במערבל דוכן שלך.
מוסיפים את החמאה והביצה ומכים במהירות נמוכה. עצור את המכונה וקלף את הקערה כמה פעמים. שמור על עיבוד עד התערובת דומה פירורים גס. שמור 2 כוסות תערובת פירור בצד.
לחץ על תערובת הפירורים הנותרת בתחתית המחבת מוכנה.
מורחים את פטל משמר מעל, עוזב 1/2 אינץ גבול. להתפורר שאר תערובת שיבולת השועל על השמורות.
אופים עד השחמה קלה, 40 עד 50 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.
שים את הפטל שלך ו 1/4 כוס מים בסיר על חום בינוני. ברגע שהוא רותח, מכסה חלקית ומבשל 8 עד 10 דקות. להעביר את תערובת ברי דרך טחנת מזון ולמדוד את הנוזל שנותר. אתה צריך 3 1/2 כוסות.
הוסף עוד מים אם אין מספיק.
שים את ברי נוזלי לתוך סיר חדש על חום בינוני ולהביא לרתיחה שוב. ברגע שהוא מתבשל, התחל להוסיף את הסוכר שלך במרווחים של 1/2 כוס. תן לו מערבבים לשלב ולהביא אותו בחזרה לרתיחה לפני הוספת סוכר 1/2 הכוס הבא. לאחר הוספת כוס 1/2 האחרונה, להביא את הנוזל ל 216 ל 218 מעלות F על מדחום ממתקים. מערבבים כל הזמן.
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש. אם לא משתמשים מיד, להכניס למקרר עד 1 שבוע.