חטיפי שוקולד גרמניים
חטיפי שוקולד גרמניים הוא מתכון אירופאי המגיש 36. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חטיפי שוקולד גרמניים, חטיפי שוקולד גרמניים, ו חטיפי שוקולד גרמניים.
הוראות
בסיר בינוני ממיסים שוקולד וחמאה או מרגרינה על אש נמוכה.
מערבבים 1/2 כוס חלב מרוכז ממותק, ביצים, תערובת ביסקוויטים ווניל לתערובת השוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים את יתרת החלב המרוכז עם הקוקוס; כף בצורה אחידה על הבלילה בתבנית אפייה.
מפזרים אגוזים מעל; לחץ אותם בחוזקה כלפי מטה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
אופים במשך 25 דקות, או עד שנעשה. מגניב לחתוך לתוך ברים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מועמד רנרד ברוט. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![רנארד ברוט]()
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה