חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן
חטיפי השוקולד של ננסי רייגן עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, קמח, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן, מאפינס בננה שוקולד כפול רזה עבור רייגן, ו Vienna Chocolate Pie (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם רדיד אלומיניום; לסכל גריז קל. מקציפים חמאה וסוכר 1/2 כוס במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלמונים, ומכים עד בשילוב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות במהירות נמוכה 1 עד 2 דקות או רק עד בשילוב. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, ומרח שימורים על הקרום.
מקציפים חלבוני ביצה ומלח במהירות גבוהה, באמצעות מצורף מקציף, עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 1 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות מבריקות ונוקשות טופס. מקפלים בפקאנים. להפיץ בעדינות תערובת ביצה לבן על תערובת שוקולד.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מרנג הוא השחמה ופריך. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (1 שעה).
הערה: בדקנו עם שימור פטל אדום הר קסקייד טהור ללא זרעים של דיקינסון.