קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן

חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן
חטיפי השוקולד של ננסי רייגן עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, קמח, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן, מאפינס בננה שוקולד כפול רזה עבור רייגן, ו Vienna Chocolate Pie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
קו 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם רדיד אלומיניום; לסכל גריז קל. מקציפים חמאה וסוכר 1/2 כוס במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חלמונים, ומכים עד בשילוב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות במהירות נמוכה 1 עד 2 דקות או רק עד בשילוב. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור, ומרח שימורים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מפזרים פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
7
מקציפים חלבוני ביצה ומלח במהירות גבוהה, באמצעות מצורף מקציף, עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 1 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות מבריקות ונוקשות טופס. מקפלים בפקאנים. להפיץ בעדינות תערובת ביצה לבן על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מרנג הוא השחמה ופריך. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
חתוך לסורגים.
10
הערה: בדקנו עם שימור פטל אדום הר קסקייד טהור ללא זרעים של דיקינסון.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל