קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן

חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן
חטיפי השוקולד של ננסי רייגן עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, קמח, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שוקולד וינה של ננסי רייגן, מאפינס בננה שוקולד כפול רזה עבור רייגן, ו Vienna Chocolate Pie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו 15-x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם רדיד אלומיניום; לסכל גריז קל. מקציפים חמאה וסוכר 1/2 כוס במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
דַק-דַק-
3
מוסיפים חלמונים, ומכים עד בשילוב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות במהירות נמוכה 1 עד 2 דקות או רק עד בשילוב. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור, ומרח שימורים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
7
מקציפים חלבוני ביצה ומלח במהירות גבוהה, באמצעות מצורף מקציף, עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 1 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות מבריקות ונוקשות טופס. מקפלים בפקאנים. להפיץ בעדינות תערובת ביצה לבן על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מרנג הוא השחמה ופריך. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חתוך לסורגים.
10
הערה: בדקנו עם שימור פטל אדום הר קסקייד טהור ללא זרעים של דיקינסון.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל