חטיפי שוקולד-מנטה
חטיפי שוקולד-מנטה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תחליף לביצה, תמצית ונילן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו חטיפי שוקולד-מנטה, שוקולד מנטה M&M ברים, ו שוקולד מנטה באמצע הדרך ברים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את השכבה התחתונה, לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח; מערבבים עם מקצף.
שלב סוכר מגורען, תחליף ביצה, חמאה מומסת כוס, 2 כפות מים, וניל, ביצים, סירופ שוקולד בקערה בינונית; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שוקולד, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך 13 x 9 מחבת אפיית מתכת מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 23 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין שכבת נענע, לשלב אבקת סוכר, חמאה מומסת כוס, ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות צביעת מזון) בקערה בינונית; להכות עם מערבל עד חלקה.
מורחים תערובת מנטה על עוגה מקוררת.
כדי להכין זיגוג, לשלב שוקולד צ ' יפס ו 3 כפות חמאה בקערה בינונית-בטוח מיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות.
מורחים תערובת שוקולד באופן שווה מעל. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.