חטיפי שוקולד קרמל קלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד קל קרמל מלא. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית vanillan, כפית קטנה מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שוקולד קרמל, דגני שיבולת שועל עם קרמל ואגוזים, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד לרסס עם ספריי בישול או פשוט קו אותו עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר או צלחת בטוחה במיקרוגל, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת מגניב.מערבבים היטב את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב. מערבבים את הסוכר ואת שיבולת השועל.
לטאטא את חלמון הביצה ווניל לתוך חמאה מותכת מקורר, ואז לשפוך לתוך תערובת יבשה ומערבבים עד מתפורר. שמור על 1 כוס של התערובת ולשים אותו במקרר כדי להירגע (קל יותר להתפורר באופן שווה אם זה קר). לחץ נשאר במחבת.לפתוח את ריבועי השוקולד ולסדר אותם בשכבה זוגית על פני הבצק.להתפורר הבצק השמור מעל.
אופים במשך 20 עד 22 דקות, ואז לתת מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר (או צמרמורת כדי להאיץ את הדברים).
מפזרים על שבבי או אגוזים אם משתמשים.הרם מן המחבת לחתוך 16 ריבועים או 8 ברים.