חטיפי שיבולת שועל שוקולד
חטיפי שיבולת שועל שוקולד הוא מתכון ללא גלוטן עם 36 מנות. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 179 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שבבי שוקולד חלב, חמאה, סירופ תירס ותמצית וניל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כארוחת בוקר משתלמת מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 16% . מתכונים דומים: חטיפי שוקולד משיבולת שועל , חטיפי שיבולת שועל שוקולד כמעט ממתקים , וחטיפי שיבולת שועל אגסים שוקולד .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת אוורירית. טורפים פנימה סירופ תירס ווניל. מערבבים פנימה שיבולת שועל; לחץ לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים; מערבבים עד לתערובת אחידה.
מפזרים חטיפי ממתקים מרוסקים. מצננים עד להתייצבות; לחתוך לסורגים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב חטיפי שיבולת שועל עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.