קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

חידקן מעושן תה

חידקן מעושן תה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל חידקן מעושן תה. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 3 . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. לכו לחנות ותאספו צלפים, כוסברה טחונה, תה רוסי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חידקן במרינדה עם סלט חומוס מרוקאי, חידקן הודי עם רוטב יוגורט מנטה, ו חמאה שרימפס מוכה עם קוויאר חדקן קליפורניה וקרם פרש על פני נבט אפונה וסלט עגבניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חידקן מרינדה בשמן זית, כוסברה, שאלוט ושמיר במשך 8 שעות, בקירור. להשרות תה שבבי אפלווד במים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
תהתה
2
במקום התנור המעשן העליון ספוג תה וצ ' יפס תפוח בתחתית מחבת ולשים על אש בינונית על תנור.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ניקוז של כל שמן עודף מקום חידקן על מתלה וכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בואו עשן על ארובה עד דגים מתחילים להתקלף, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
הסר מחבת ומקשטים עם בצל, צלפים וביצים קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
טפטוף עם קרם פרש והגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש