קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות

חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות
חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות הוא חלב חינם ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, נקטר אגבה, תמצית שקדים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חיטה מלאה קינמון לחמניות דביקות, לחמניות קינמון דביקות, ו קינמון-אגוז לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, קרם את החמאה עם צוף אגבה עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הקינמון והקמח ומערבבים היטב. מערבבים באגוזים וצימוקים. מקררים כדי המשרד את התערובת במשך מינימום של 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
להתחיל את הבצק על ידי בישול תפוחי אדמה במים רותחים במשך 25 עד 30 דקות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מים עמילניים. מועכים את תפוחי האדמה ומים שמורים עד חלקה. מניחים בצד וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מניחים את השמרים, מים חמים, ו 2 כפות של צוף אגבה במעבד מזון. דופק כמה פעמים כדי לפזר את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
בואו תערובת זו לשבת על 10 דקות, או עד קצף.
7
מוסיפים את פירה מקורר, חלב, צוף אגבה כוס הנותרים¼, חמאה מומסת, ומלח. דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, פועם כדי להתמזג עד צורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש בעדינות ביד במשך כ 1 דקה, או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מניחים את הבצק הלוש לתוך קערה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
תן לנוח 20 דקות. אגרוף למטה את הבצק ולהפוך את הקערה מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים באזור ללא טיוטה לעלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
תן את הבצק לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
בעוד הבצק עולה, להכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מניחים את כל החומרים זיגוג במעבד מזון להתמזג עד חלקה, על 1 דקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. התערובת תתעבה מעט כאשר צונן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
כדי להכין את הלחמניות הדביקות, קו 2 מחבתות רול ג ' לי מלבני עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס שמן קנולה. בעדינות אגרוף הבצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מרדדים על משטח עבודה מקומח קלות כדי ליצור מלבן 18 על ידי 20 אינץ'. (הבצק יהיה דביק לעבוד איתו.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
17
מורחים את תערובת המילוי על הבצק, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' על כל הצדדים. החל מצד ארוך, בזהירות לגלגל את הבצק כדי ליצור יומן ארוך. חתוך את הלוגריתם ל-18 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
מניחים את הפרוסות על המחבתות מוכן עם הקצוות של הלחמניות לגעת קלות יחד. מלא 1 מחבת לחלוטין לפני תחילת הבא, כך רוב הלחמניות יתאימו יחד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
לצחצח את צמרות עם חמאה מומסת. מכסים במטלית מטבח לחה ומניחים באזור חם, ללא טיוטה. אפשר לחמניות לעלות במשך 40 עד 45 דקות, עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
20
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
21
כאשר לחמניות הם עלו במלואם, אופים במשך 25 דקות, או עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
22
בואו רולס להתקרר על המחבתות במשך 10 עד 15 דקות לפני טפטוף עם זיגוג. תתפרק בעדינות כדי לשרת. הטוב ביותר מוגש חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
23
אחסן את השאריות במקרר וחמם מחדש בתנור 177° למשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
24
Reprinted עם אישור מאפייה עם צוף אגבה: מעל 100 מתכונים באמצעות הממתיק האולטימטיבי של הטבע על ידי אניה Catalano. זכויות יוצרים © 2008 by Ania Catalano; photography © 2008 by Lara Hata. Published by Celestial Arts, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.Ania Catalano הוא בוגר של בית הספר גורמה טבעי של בישול בניו יורק והבעלים של גורמה Whole Foods קייטרינג ובישול הספר במילפורד, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
ממתיקממתיק

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובששמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקטר אגבה קלנקטר אגבה קל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצוף ענבר אגבהצוף ענבר אגבה0חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ תפוחים לא ממותקמיץ תפוחים לא ממותק1כף. חומץ ביין אדוםאפיית תפוחי אדמה, קלופיםאפיית תפוחי אדמה, קלופים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח או תחליף חמאה nonhydrogenated, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח או תחליף חמאה nonhydrogenated, בטמפרטורת החדר18שרימפס וורידיםתוספת חמאה מומסת או תחליף חמאה, לצחצוחתוספת חמאה מומסת או תחליף חמאה, לצחצוח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקינמון טחוןקינמון טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים, ספוג 1 כוס מים רותחים במשך 10 דקות מנוקז היטבצימוקים, ספוג 1 כוס מים רותחים במשך 10 דקות מנוקז היטב1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב יבש ללא שומן או אבקת חלב סויה לא ממותקחלב יבש ללא שומן או אבקת חלב סויה לא ממותק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 אחוז חלב דל שומן או חלב סויה לא ממותק1 אחוז חלב דל שומן או חלב סויה לא ממותק1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך, קלוי קלוי דק טחון במעבד מזוןאגוזי מלך, קלוי קלוי דק טחון במעבד מזון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מחיטה מלאה נבט או קמח מאפה מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה נבט או קמח מאפה מחיטה מלאה