חלב חמאה-עוגת קפה תפוחים
עוגת קפה עם חלב-תפוחים יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תמצית vanillan, סוכר חום, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 15%. נסו עוגת קפה חלב חמאה, עוגת קפה חלב חמאה, ו כל טעם חמאה קפה עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את העוגה, לשלב את 4 החומרים הראשונים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים 5 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות; מגניב.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; מכים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב; מוסיפים ביצה ותמציות, מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת.
כפית הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים תערובת תפוחים על עוגה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד העוגה מתחילה להתרחק הצדדים של מחבת. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 1 כפית חלב חמאה, ו 1/4 כפית וניל בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.