חלב קפיר: מה זה ואיך לחלוט אותו
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. עם כפית מתכונים דומים: איך לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה), קפיר עם פירות יער, ו מים קפיר.
הוראות
מניחים גרגרי קפיר חלב בתחתית צנצנת מייסון נקי. מכסים עם חלב טרי 1 ליטר.מאוד רופף, למקם את המכסה ואת הלהקה על צנצנת מייסון. אתה לא רוצה להדק את זה כי, כמו עם כל תסיסה, פחמן דו חמצני נוצר צריך לברוח. תרבות עבור 24 †" 48 שעות בטמפרטורת החדר. עבור קפיר רזה, מתון אתה יכול תרבות במשך 12 שעות.לאחר השלמת תרביות, מסננים את קפיר החלב לתוך צנצנת חדשה, כובע ומקרר. התחל reculting אצווה חדשה של קפיר, אם תרצה או לאפשר דגנים kefir שלך לנוח במים במקרר במשך כמה ימים עד youâ € ™ מחדש מוכן לעשות קפיר שוב.