קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

חלב קפיר: מה זה ואיך לחלוט אותו

חלב קפיר: מה זה ואיך לחלוט אותו
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. עם כפית מתכונים דומים: איך לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה), קפיר עם פירות יער, ו מים קפיר.

הוראות

1
מניחים גרגרי קפיר חלב בתחתית צנצנת מייסון נקי. מכסים עם חלב טרי 1 ליטר.מאוד רופף, למקם את המכסה ואת הלהקה על צנצנת מייסון. אתה לא רוצה להדק את זה כי, כמו עם כל תסיסה, פחמן דו חמצני נוצר צריך לברוח. תרבות עבור 24 †" 48 שעות בטמפרטורת החדר. עבור קפיר רזה, מתון אתה יכול תרבות במשך 12 שעות.לאחר השלמת תרביות, מסננים את קפיר החלב לתוך צנצנת חדשה, כובע ומקרר. התחל reculting אצווה חדשה של קפיר, אם תרצה או לאפשר דגנים kefir שלך לנוח במים במקרר במשך כמה ימים עד youâ € ™ מחדש מוכן לעשות קפיר שוב.
מרכיבים שתצטרך
קפירקפיר
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים