חלה II
חלה II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן canolan, שמרים מיידיים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . וזה די גרוע. נסו חלה, חלה, ו חלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מערבבים את השמן, דבש, ביצים, מלח וארבע כוסות קמח לתערובת השמרים; להכות היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מנקים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן מחלקים ל 4 חתיכות וצמה.
מניחים את כיכר על תבנית אפייה משומנת קלות. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב את ביצה לבן ומים; להכות בקלילות.
מברישים את הקציצה העולה עם שטיפת הביצים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.