חלפיניו מסוכרים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך קאיין, חומץ סיידר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חלפיניו מסוכרים, חלפיניו מסוכרים, ו חלפיניו מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר, להכין צנצנות ומכסים: מקום 3 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
פרוס פלפלים חלפיניו לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מערבבים חומץ, סוכר, קאיין, ומיץ ליים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא syrupy, על 5 דקות.
להוסיף jalapeños, להביא תערובת בחזרה רתיחה, ומבשלים עד פלפלים קמלים מעט כהה, על 4 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר jalapeños לצנצנות מוכנות. להחזיר סירופ לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
הסר סיר מחום. מערבבים גרידת ליים. סירופ חם לדל מעל jalapeños בצנצנות. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
כדי לשמר את jalapeños, מקום צנצנות על מתלה בסיר לכסות לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה. אם אתה לא הולך לשמר jalapeños, פשוט לאחסן צנצנות במקרר עד 3 חודשים.