קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

חלפיניו מסוכרים

חלפיניו מסוכרים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך קאיין, חומץ סיידר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חלפיניו מסוכרים, חלפיניו מסוכרים, ו חלפיניו מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר, להכין צנצנות ומכסים: מקום 3 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
פרוס פלפלים חלפיניו לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
מערבבים חומץ, סוכר, קאיין, ומיץ ליים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא syrupy, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
להוסיף jalapeños, להביא תערובת בחזרה רתיחה, ומבשלים עד פלפלים קמלים מעט כהה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
באמצעות כפית מחוררת, להעביר jalapeños לצנצנות מוכנות. להחזיר סירופ לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הסר סיר מחום. מערבבים גרידת ליים. סירופ חם לדל מעל jalapeños בצנצנות. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
כדי לשמר את jalapeños, מקום צנצנות על מתלה בסיר לכסות לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה. אם אתה לא הולך לשמר jalapeños, פשוט לאחסן צנצנות במקרר עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר