קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

חלצי חזיר אסייתי בברביקיו

חלצי חזיר אסייתי בברביקיו
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? בשר חזיר אסייתי ברביקיו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 243 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, דבש, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל האסייתי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חלצית חזיר בגריל , חלצית חזיר על מנגל , וחלצי חזיר מגולגלת הדרים .

הוראות

1
מפזרים צלי חזיר עם מלח ופלפל שום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלי חזירצלי חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מניחים בתבנית צלייה רדודה מרופדת בנייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, בסיר קטן, מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את שאר החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, עד שהרוטב מצטמצם ל-3/4 כוס, בערך 20-25 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מברישים רוטב על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
אופים 10-15 דקות יותר או עד שמדחום מצביע על 145 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיאתי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ה-Dr. Loosen Dr. L Riesling עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-11 דולר לבקבוק.
ד"ר לוסן ד"ר ל. ריזלינג
ד"ר לוסן ד"ר ל. ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא מן הכלל בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלות, ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וסיומת של הדרים עסיסיים ותפוח, אגוזים שמנים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."-Wine Advocate"יין זה חייב להיות אחת העסקאות הטובות ביותר בריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוזן, מסומן בטעמים של אפרסק ומשמש טריים, מאוזנים על ידי הוגן. כמות של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר." - Food & Wine Magazine