קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

חלצי חזיר בזכוכית מייפל

חלצי חזיר בזכוכית מייפל
את המתכון של חלצי חזיר מזוגגים מייפל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-10 דקות . מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.65 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 396 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך סוכר חום, סירופ פנקייק, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חלצי חזיר מזוגגים במייפל , צלעות חזיר מזוגגות עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , ואת חלצית חזיר מזוגגת בדבש .

הוראות

1
מניחים את הצלי לתוך שקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה מערבבים יחד את החמאה המומסת, החומץ, סירופ הפנקייק, עמילן התירס והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שולחןסירופ שולחן
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך השקית עם הצלי. אוטמים, והופכים לציפוי. מקררים לשעתיים.
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הצלי לתבנית צלייה או לתנור הולנדי גדול, ויוצקים עליו את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מכסים וצולים במשך שעה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסירים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהחלק העליון משחים והטמפרטורה הפנימית היא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. הטמפרטורה הפנימית צריכה לעלות ב-10 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®