חלצי חזיר צלוי עם נקניק, מלית לחם תירס
חלצי חזיר צלוי עם נקניק, מלית לחם תירס הוא מתכון דרומי שמגיש 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -46 גרם חלבון , 38 גרם שומן ובסך הכל 711 קלוריות . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש שמן זרעי ענבים, לחם תירס, שמנת כבדה ובצל. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . בשר חזיר צלוי עם מלית תפוחים, בצל ושזיפים מיובשים , שקדי חזיר קלוי פלפל לימון עם מלית לחם תירס , ושקדי חזיר פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבצלים.
מטגנים עד שהבצל שקוף. לאותה מחבת מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים עד שכל הנקניקיות שינו את צבען והן מוכנות, כ-5 דקות.
מוסיפים את לחם התירס ועשבי התיבול הטריים וממשיכים לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומניחים לנוח עד להתקררות.
כשהם מתקררים מוסיפים את החלבונים המוקצפים, השמנת הכבדה והחמאה המומסת ומערבבים לאיחוד. מתקנים את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם.
צרו חתך של 1/4 אינץ' מהחלק העליון של החלציים לכל האורך וגלגלו את נתח החזיר בו זמנית, זה ייתן לכם חתיכת בשר שטוחה (אם הייתם מגלגלים אותו בחזרה, זה היה נראה כמו זה עשה לפני שחתכת אותו). מורחים את המלית באופן שווה על חלצי החזיר הפחוסים ואז מגלגלים אותו בחזרה לצורה המקורית.
קושרים יחד עם חוט קצבים, כך שהחלציים קשורים כל 1 עד 2 אינץ'. מקררים כשעה כדי לנוח ולהתייצב מעט.
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. בעזרת מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את 2 כפות שמן זרעי ענבים הנותרות וצורבים את חלצי החזיר כולו עד להזהבה כולה, לאחר מכן מעבירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 עד 17 דקות. . מנמיכים את החום ל-350 מעלות F.
בדוק את טמפרטורת החזיר לאחר 10 דקות, מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים, ואנחנו לא רוצים שהבשר יתבשל יתר על המידה. יש להוציא את החלציים מהתנור כשהיא מגיעה לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מעבירים את החלציים לקרש חיתוך ומכסים בנייר אלומיניום, למנוחה של 5 דקות. הוא ימשיך להתבשל ויגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F. פורסים את החזיר ומסדרים על צלחת הגשה להגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.