קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

חלצי חזיר צלוי עם נקניק, מלית לחם תירס

חלצי חזיר צלוי עם נקניק, מלית לחם תירס
חלצי חזיר צלוי עם נקניק, מלית לחם תירס הוא מתכון דרומי שמגיש 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -46 גרם חלבון , 38 גרם שומן ובסך הכל 711 קלוריות . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש שמן זרעי ענבים, לחם תירס, שמנת כבדה ובצל. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . בשר חזיר צלוי עם מלית תפוחים, בצל ושזיפים מיובשים , שקדי חזיר קלוי פלפל לימון עם מלית לחם תירס , ושקדי חזיר פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד נקניק חזיר איטלקי טחון1/2 פאונד נקניק חזיר איטלקי טחון
נקניק חזיר איטלקי טחוןנקניק חזיר איטלקי טחון
ציוד שתשתמש בו
1 (2 קילו) נתח חלצי חזיר1 (2 קילו) נתח חלצי חזיר
2
מטגנים עד שהבצל שקוף. לאותה מחבת מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים עד שכל הנקניקיות שינו את צבען והן מוכנות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את לחם התירס ועשבי התיבול הטריים וממשיכים לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4
מסירים מהאש ומניחים לנוח עד להתקררות.
5
כשהם מתקררים מוסיפים את החלבונים המוקצפים, השמנת הכבדה והחמאה המומסת ומערבבים לאיחוד. מתקנים את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
צרו חתך של 1/4 אינץ' מהחלק העליון של החלציים לכל האורך וגלגלו את נתח החזיר בו זמנית, זה ייתן לכם חתיכת בשר שטוחה (אם הייתם מגלגלים אותו בחזרה, זה היה נראה כמו זה עשה לפני שחתכת אותו). מורחים את המלית באופן שווה על חלצי החזיר הפחוסים ואז מגלגלים אותו בחזרה לצורה המקורית.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
קושרים יחד עם חוט קצבים, כך שהחלציים קשורים כל 1 עד 2 אינץ'. מקררים כשעה כדי לנוח ולהתייצב מעט.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. בעזרת מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את 2 כפות שמן זרעי ענבים הנותרות וצורבים את חלצי החזיר כולו עד להזהבה כולה, לאחר מכן מעבירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 עד 17 דקות. . מנמיכים את החום ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בדוק את טמפרטורת החזיר לאחר 10 דקות, מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים, ואנחנו לא רוצים שהבשר יתבשל יתר על המידה. יש להוציא את החלציים מהתנור כשהיא מגיעה לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מעבירים את החלציים לקרש חיתוך ומכסים בנייר אלומיניום, למנוחה של 5 דקות. הוא ימשיך להתבשל ויגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F. פורסים את החזיר ומסדרים על צלחת הגשה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.