חלצי חזיר צלויים עם שומר
בשר חזיר צלוי עם שומר היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 743 קלוריות , 59 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, שום, עלי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . 54 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 95% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר צלוי עם סלט שומר , צלי חלצי חזיר עם שפשוף שומר-שום , וצלי חלצי חזיר עם שפשוף שומר-שום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
בעזרת מכתש ועלי, או במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים יחד את השום, 1 כף מלח ועלי טימין.
מורחים את התערובת על חלצית החזיר ומניחים לה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
בינתיים, חותכים את פקעות השומר לטריזים עבים, חותכים את הליבה. זורקים את השומר, הגזר, תפוחי האדמה והבצל בקערה עם שמן הזית, החמאה המומסת, המלח והפלפל לפי הטעם.
מניחים את הירקות בתבנית צלייה גדולה ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים את חלצית החזיר למחבת וממשיכים לבשל עוד 30 עד 50 דקות, או עד שמדחום בשר המוכנס לאמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
מוציאים את הבשר מהתבנית ומחזירים את הירקות לתנור להמשך בישול. מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח 15 דקות.
מסירים את החוטים מהבשר ופורסים אותו לפרוסות עבות. מסדרים את הבשר והירקות על מגש.
מפזרים מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם.