חלצי חזיר קינמון ותפוחי אדמה
ירך חזיר קינמון ותפוחי אדמה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עמילן תירס, צלי חלצי חזיר, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חלצי חזיר תפוחים-קינמון, צלעות חזיר עם תפוחי קינמון, ו חזיר חזיר עם תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מניחים את צלי החזיר בתבנית אפייה בינונית. מתבלים תפוחי אדמה אדומים במלח ופלפל, ומסדרים סביב הצלי.
מניחים בטטות וקינמון בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, ומנערים לציפוי. מסדרים בטטות סביב הצלי.
מניחים תפוח מעל הצלי ותפוחי האדמה. למעלה עם פרוסות חמאה. חותם אפייה צלחת בחוזקה עם לסכל.
מבשלים 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיעה ל 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים את החלב, המים, מרק העוף, מרק הבקר ועמילן התירס עד להמסת קוביות המרק והתערובת מסמיכה.
מגישים עם צלי החזיר ותפוחי האדמה.