ירך חזיר צלוי עם נבטים בריסל, שאלוט, שום הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 156 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חלצי חזיר עשבי תיבול קלויים עם נבטי בריסל, שומר, תפוחים ו, נבטי בריסל עם בייקון, שום ושאלוט, ו נבטי בריסל עם שאלוט, שום ועגבניות מיובשות " בא.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקציפים יחד ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש גבוהה ומוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית כתית מעולה. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומכניסים בזהירות את חלצי החזיר לשמן החם. משחימים את החזיר, מבלי להזיז אותו, למשך 3 דקות. השתמש זוג מלקחיים מטבח או 2 כפות גדולות, בעדינות, אבל בתקיפות, לסובב את חזיר סיבוב 1/4 בשמן. חזור על תהליך זה הופך את החזיר כל 3 עד 4 דקות. הדבר החשוב ביותר? היה סבלני. קבל את שאר הירקות יחד כשהבשר משחים.