קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

חלצי חזיר קרום שיבולת שועל

חלצי חזיר קרום שיבולת שועל
חלצי חזיר קרום שיבולת שועל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 518 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שיבולת שועל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חטיפי עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל 7 שכבות כמו קינוח. נסו איטלקי קרום חזיר ירך, אנשובי-קרום חזיר ירך, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן עד שהוא חם. מתבלים את חלצי החזיר בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ירך חזירירך חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים למחבת החמה, הופכים מכל הצדדים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים מהמחבת לצלחת ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים בבלנדר מטבח מוסיפים את כל עשבי התיבול הטריים הקצוצים, פירורי הלחם ושיבולת השועל והדופק עד שנראה קצת כמו אבקת קורס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את החמאה המומסת ומשלבים עד מעט רטוב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
7
מחממים את שימורי המשמש והמים בסיר קטן על אש נמוכה עד להמסה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מורחים במשורה על חלצי החזיר המנוחים ואז מעליהם את תערובת שיבולת השועל ופירורי הלחם. לחץ אותו בחוזקה כך שייצמד לחזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
שיבולת שועלשיבולת שועל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה קטנה ומכניסים לתנור שחומם מראש לצלייה למשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד שהחזיר מגיע לאלילות הנכונה, בערך 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית צריכה לרשום 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח לפחות 10 דקות. פורסים ומסדרים על מגש הגשה להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®