חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. זה מושלם עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו חם לחצות לחמניות, חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, הביצים, החמאה, המלח, הקינמון והפלפל אנגלי ו -3 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים צימוקים, קליפת לימון ותפוז ומספיק קמח ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
מקציפים את הביצה שנותרה במים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.
לציפוי, שלבו סוכר, חמאה, וניל ומספיק חלב בכדי להשיג עקביות רצויה. צינור "איקס" על גבי כל לחמניה.