חם מעושן Hickory טורקיה
טורקיה היקורי מעושן חם עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, סוכר חום חזק, תרנגול הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Hickory-הודו בורבון מעושן, מתכון עוף מעושן עם היקורי, ו היקורי מעושן חזיר משך (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך מסבך רגל מטורקיה. למשוך ולהשליך גושי שומן.
הסרת קרביים וצוואר (מילואים לשימושים אחרים). ציפור שטיפה היטב.
בקערה או במחבת (לפחות 12 עד 14 qt.), לשלב 3 ליטרים מים, סוכר חום, מלח, שום, פלפל, ועלי דפנה. מערבבים עד סוכר ומלח הם מומסים.
הוסף טורקיה, כיסוי, וצינה במשך 2 שעות, הפיכת ציפור מעל מדי פעם.
בקערה, לשלב שבבי עץ ו 2 עד 3 ליטרים מים חמים.
הרם את טורקיה ממי מלח ושטוף היטב מתחת למים זורמים קרים, משפשף בעדינות כדי לשחרר מלח; לטפוח יבש עם מגבות. להשליך מלח. הכנס מדחום בשר ישר למטה דרך החלק העבה ביותר של שד טורקיה לעצם.
על ברביקיו פחם (20-22 ב. רחב)עם מכסה, תל ולהצית 40 בריחים פחם על אש. כאשר גחלים מנוקדים באפר אפור, בתוך כ -20 דקות, לדחוף חלקים שווים לצדדים מנוגדים של firegrate.
מניחים מחבת טפטוף רדיד בין ערימות של גחלים. לכל תלולית, להוסיף 5 בריחים ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ ספוג עכשיו וכל 30 דקות (עד כל השבבים משמשים). הגריל מוכן. תכין תרנגול הודו, תניק, על גריל מעל מחבת טפטוף. מכסה ברביקיו ופתחי אוורור.
על ברביקיו גז (עם לפחות 11 ב. בין מבערי חום עקיף), מקום 1 כוס סחוט שבבי עץ ספוג בתיבת עישון מתכת או במחבת רדיד ישירות על חום בפינה. הפעל חום גבוה, מכסה סגור, וחום במשך כ -10 דקות. התאם גז לבישול עקיף (חום מקביל לצדדים של ציפור ולא מתחת) והצב מחבת טפטוף מתכת או רדיד במרכז (לא על חום ישיר). הגריל מוכן. תכין תרנגול הודו, תניק, על גריל מעל מחבת טפטוף. סגור מכסה ברביקיו.
הוסף עוד כוס של שבבי עץ (מפזרים דרך או להרים גריל) כל 30 דקות עד שכולם משמשים. אם הקצוות של טורקיה קרוב לחום מתחילים לקבל כהה מדי, להחליק רצועות מקופלות של רדיד בין ציפור וגריל. שומן בטפטופים עלול להתלקח כאשר מכסה ברביקיו נפתח; להרוות על ידי לשפוך קצת מים לתוך המחבת.
מבשלים טורקיה עד רשם מדחום 160, ב 2 עד 3 שעות; להתחיל לבדוק לאחר 1 שעה.
מסננים מיצים מחלל לתוך טפטוף ושמורה לשימושים אחרים.
להעביר טורקיה מגש גדול; תן לנוח 15 עד 30 דקות לפני גילוף.