קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות5
מגזין

חם מעושן Hickory טורקיה

חם מעושן Hickory טורקיה
טורקיה היקורי מעושן חם עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, סוכר חום חזק, תרנגול הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Hickory-הודו בורבון מעושן, מתכון עוף מעושן עם היקורי, ו היקורי מעושן חזיר משך (מתכונים דומים).

הוראות

1
להסיר ולהשליך מסבך רגל מטורקיה. למשוך ולהשליך גושי שומן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסרת קרביים וצוואר (מילואים לשימושים אחרים). ציפור שטיפה היטב.
3
בקערה או במחבת (לפחות 12 עד 14 qt.), לשלב 3 ליטרים מים, סוכר חום, מלח, שום, פלפל, ועלי דפנה. מערבבים עד סוכר ומלח הם מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף טורקיה, כיסוי, וצינה במשך 2 שעות, הפיכת ציפור מעל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
בקערה, לשלב שבבי עץ ו 2 עד 3 ליטרים מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הרם את טורקיה ממי מלח ושטוף היטב מתחת למים זורמים קרים, משפשף בעדינות כדי לשחרר מלח; לטפוח יבש עם מגבות. להשליך מלח. הכנס מדחום בשר ישר למטה דרך החלק העבה ביותר של שד טורקיה לעצם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
על ברביקיו פחם (20-22 ב. רחב)עם מכסה, תל ולהצית 40 בריחים פחם על אש. כאשר גחלים מנוקדים באפר אפור, בתוך כ -20 דקות, לדחוף חלקים שווים לצדדים מנוגדים של firegrate.
8
מניחים מחבת טפטוף רדיד בין ערימות של גחלים. לכל תלולית, להוסיף 5 בריחים ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ ספוג עכשיו וכל 30 דקות (עד כל השבבים משמשים). הגריל מוכן. תכין תרנגול הודו, תניק, על גריל מעל מחבת טפטוף. מכסה ברביקיו ופתחי אוורור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
על ברביקיו גז (עם לפחות 11 ב. בין מבערי חום עקיף), מקום 1 כוס סחוט שבבי עץ ספוג בתיבת עישון מתכת או במחבת רדיד ישירות על חום בפינה. הפעל חום גבוה, מכסה סגור, וחום במשך כ -10 דקות. התאם גז לבישול עקיף (חום מקביל לצדדים של ציפור ולא מתחת) והצב מחבת טפטוף מתכת או רדיד במרכז (לא על חום ישיר). הגריל מוכן. תכין תרנגול הודו, תניק, על גריל מעל מחבת טפטוף. סגור מכסה ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף עוד כוס של שבבי עץ (מפזרים דרך או להרים גריל) כל 30 דקות עד שכולם משמשים. אם הקצוות של טורקיה קרוב לחום מתחילים לקבל כהה מדי, להחליק רצועות מקופלות של רדיד בין ציפור וגריל. שומן בטפטופים עלול להתלקח כאשר מכסה ברביקיו נפתח; להרוות על ידי לשפוך קצת מים לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מבשלים טורקיה עד רשם מדחום 160, ב 2 עד 3 שעות; להתחיל לבדוק לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מסננים מיצים מחלל לתוך טפטוף ושמורה לשימושים אחרים.
13
להעביר טורקיה מגש גדול; תן לנוח 15 עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק