קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה ואגסים אפויים

חמאה ואגסים אפויים
צריך מנה צמחונית בצד? אגסים אפויים חמאה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. גשו לסופר וקנו וויסקי, סוכר חום זהוב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: חמאה ואגסים אפויים, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו אגסים אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מלון baller או כף קטנה, לגרוף את הליבה מכל חצי אגס. ממיסים חמאה במחבת גדולה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף בסוכר חום ומלח. סדר אגסים, לקצץ בצד למטה, במחבת בשכבה אחת. כפית קצת תערובת סוכר על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים מחבת בתנור; אופים עד אגסים רכים, צולה פעם אחת עם סירופ, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר אגסים, לחתוך את הצד, לקערה רדודה גדולה, משאיר סירופ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים ויסקי ותמצית וניל לתוך סירופ. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מקום מחבת חמה מעל חום בינוני גבוה (תערובת עשויה להצית). מבשלים עד הסירופ מופחת על ידי חצי, לטאטא לעתים קרובות, על 2 דקות. סירופ כף על אגסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף