קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה ואגסים אפויים

חמאה ואגסים אפויים
צריך מנה צמחונית בצד? אגסים אפויים חמאה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. גשו לסופר וקנו וויסקי, סוכר חום זהוב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: חמאה ואגסים אפויים, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו אגסים אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מלון baller או כף קטנה, לגרוף את הליבה מכל חצי אגס. ממיסים חמאה במחבת גדולה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף בסוכר חום ומלח. סדר אגסים, לקצץ בצד למטה, במחבת בשכבה אחת. כפית קצת תערובת סוכר על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים מחבת בתנור; אופים עד אגסים רכים, צולה פעם אחת עם סירופ, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר אגסים, לחתוך את הצד, לקערה רדודה גדולה, משאיר סירופ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים ויסקי ותמצית וניל לתוך סירופ. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מקום מחבת חמה מעל חום בינוני גבוה (תערובת עשויה להצית). מבשלים עד הסירופ מופחת על ידי חצי, לטאטא לעתים קרובות, על 2 דקות. סירופ כף על אגסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'