חמאה ואגסים אפויים
צריך מנה צמחונית בצד? אגסים אפויים חמאה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. גשו לסופר וקנו וויסקי, סוכר חום זהוב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: חמאה ואגסים אפויים, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו אגסים אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מלון baller או כף קטנה, לגרוף את הליבה מכל חצי אגס. ממיסים חמאה במחבת גדולה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
להקציף בסוכר חום ומלח. סדר אגסים, לקצץ בצד למטה, במחבת בשכבה אחת. כפית קצת תערובת סוכר על אגסים.
מניחים מחבת בתנור; אופים עד אגסים רכים, צולה פעם אחת עם סירופ, כ 30 דקות.
להעביר אגסים, לחתוך את הצד, לקערה רדודה גדולה, משאיר סירופ במחבת.
מערבבים ויסקי ותמצית וניל לתוך סירופ. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מקום מחבת חמה מעל חום בינוני גבוה (תערובת עשויה להצית). מבשלים עד הסירופ מופחת על ידי חצי, לטאטא לעתים קרובות, על 2 דקות. סירופ כף על אגסים ומגישים.