חמאה חומה ורסק תפוחים קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאה חומה ורסק תפוחים קינמון. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, מיץ מ 1 לימון, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה בסגנון Rösti עם רוזמרין ורסק תפוחים חמאה חומה, קינמון Spice Applesauce לחם עם חמאת דבש, ו קינמון רסק שיבולת שועל פנקייק עם סירופ מייפל חמאת בוטנים.
הוראות
מניחים תפוחים, סיידר, סוכר חום, מיץ לימון, קינמון, ואגוז מוסקט בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים עד התפוחים רכים, על 25-30 דקות.
הסר מהחום. מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. המשך לבשל עד חמאה הופכת חום זהוב בהיר.
מערבבים חמאה לתוך רסק תפוחים. מתבלים במלח לפי הטעם.
תן מגניב מעט ואז לשרת או למקם במיכל אטום במקרר במשך עד שבועיים או את המקפיא עד שנה.