קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה חומה-עוגת חמוציות

חמאה חומה-עוגת חמוציות
עוגת חמוציות חומה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם קמח, חלמון ביצה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו סוכר חום-עוגת חמוציות, עוגת חמאה פרינגיפאן חומה, ו עוגת פירות עם חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה. בקערה קטנה, לטאטא את השמנת עם חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מעבד המזון ואת הדופק עד פירורים לחים טופס. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה וטפטף לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 30 דקות, או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. להתאים את המאפה לתוך מחבת טארט מחורץ 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקצץ את המאפה התלוי. תיקון כל סדקים עם הקישוטים מאפה. מקררים את קליפת הטארט במשך כ -30 דקות, או עד שהוא מקורר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך כ 25 דקות, עד השפה הוא זהב קל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד מוזהב קלות בכל רחבי. מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
במחבת קטנה, להמיס את החמאה עם שעועית וניל וזרעים. מבשלים על חום גבוה בינוני עד החמאה מתחילה להפוך זהב ומריח אגוזים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
11
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם 1 כוס בתוספת 1 כף של הסוכר ואת גרידת לימון. מסננים את החמאה החומה לתוך תערובת הביצים ומקציפים עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
להקציף בקמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
יוצקים את המילוי לתוך פגז טארט ואופים במשך כ 25 דקות, עד הזהב סט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
העברה למתלה כדי מגניב, על 2 שעות.
15
בסיר, לשלב את כוס 1 הנותרים של סוכר עם חמוציות ומים. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני ומבשלים עד חמוציות יש רק לפצל ואת הסוכר הוא מומס, על 4 דקות. לגרד את חמוציות לתוך קערה ומקרר עד מגניב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
באמצעות כף מחוררת, לסדר את חמוציות על הטארט ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
17
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים.