המתכון חמאה פנה קוטה עם ריבת ריבס-תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמאה תות Panna קוטה, תות בלסמי חמאה פנה קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בינתיים, לשלב שמנת, סוכר, ומלח בסיר קטן; לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף תרמיל. להביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קרם
זרעים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים ג ' לטין מרוכך ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
4
הסר תערובת קרם מחום; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרם
5
הסר תרמיל וניל מתערובת שמנת; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קרם
6
להקציף בחמאה, ואז קרם פרש. מחלקים תערובת בין שמונה צנצנות 6-אונקיה, ramekins, או משקפיים. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציף
1
מניחים תותים, סוכר, ו 2 1/2 כוסות ריבס בקערה בינונית חסינת חום; מערבבים לשלב ולכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, לעטוף פלסטיק crimping רק מתחת לשפת הקערה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לעטוף פלסטיק לא צריך לגעת בסיר) ומבשלים, בלי לערבב, עד התערובת נראית חיוורת ורכה, 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ריבס
סוכר
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת רוטב
קערה
2
תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה (לא לדחוף תערובת דרך או ג ' לי יהיה מעונן); להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מסננת
3
הוסף מים, במידת הצורך, כך אמצעי נוזל 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
מניחים 2 כפות מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בינתיים, להביא ריבס-נוזל תות לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ריבס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים 1/2 כוס ריבס לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 3 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
7
מוסיפים ג ' לטין רך לסיר ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
תן לג ' לי להתקרר לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
9
למעלה מקורר panna קוטה עם ג ' לי, חלוקת שווה. כיסוי וצינה עד ג ' לי הוא מוצק, 2-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
10
עשה קדימה: ניתן להפוך את פאנה קוטה 3 ימים קדימה. שמור צונן.