חמאה פנה קוטה עם ריבס-ג'לי תות
המתכון חמאה פנה קוטה עם ריבת ריבס-תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמאה תות Panna קוטה, תות בלסמי חמאה פנה קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
בינתיים, לשלב שמנת, סוכר, ומלח בסיר קטן; לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף תרמיל. להביא רק לרתיחה.
מוסיפים ג ' לטין מרוכך ומערבבים עד מומס.
הסר תערובת קרם מחום; תן מגניב.
הסר תרמיל וניל מתערובת שמנת; להשליך.
להקציף בחמאה, ואז קרם פרש. מחלקים תערובת בין שמונה צנצנות 6-אונקיה, ramekins, או משקפיים. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
מניחים תותים, סוכר, ו 2 1/2 כוסות ריבס בקערה בינונית חסינת חום; מערבבים לשלב ולכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, לעטוף פלסטיק crimping רק מתחת לשפת הקערה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לעטוף פלסטיק לא צריך לגעת בסיר) ומבשלים, בלי לערבב, עד התערובת נראית חיוורת ורכה, 40-45 דקות.
תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה (לא לדחוף תערובת דרך או ג ' לי יהיה מעונן); להשליך מוצקים.
הוסף מים, במידת הצורך, כך אמצעי נוזל 1 כוס.
מניחים 2 כפות מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
בינתיים, להביא ריבס-נוזל תות לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים 1/2 כוס ריבס לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 3 דקות; להסיר מהחום.
מוסיפים ג ' לטין רך לסיר ומערבבים עד מומס.
למעלה מקורר panna קוטה עם ג ' לי, חלוקת שווה. כיסוי וצינה עד ג ' לי הוא מוצק, 2-4 שעות.
עשה קדימה: ניתן להפוך את פאנה קוטה 3 ימים קדימה. שמור צונן.