קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

חמאה פנה קוטה עם ריבס-ג'לי תות

חמאה פנה קוטה עם ריבס-ג'לי תות
המתכון חמאה פנה קוטה עם ריבת ריבס-תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמאה תות Panna קוטה, תות בלסמי חמאה פנה קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה עם קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בינתיים, לשלב שמנת, סוכר, ומלח בסיר קטן; לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף תרמיל. להביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים ג ' לטין מרוכך ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
הסר תערובת קרם מחום; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
5
הסר תרמיל וניל מתערובת שמנת; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
6
להקציף בחמאה, ואז קרם פרש. מחלקים תערובת בין שמונה צנצנות 6-אונקיה, ramekins, או משקפיים. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חלב-חמאהחלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
1
מניחים תותים, סוכר, ו 2 1/2 כוסות ריבס בקערה בינונית חסינת חום; מערבבים לשלב ולכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, לעטוף פלסטיק crimping רק מתחת לשפת הקערה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לעטוף פלסטיק לא צריך לגעת בסיר) ומבשלים, בלי לערבב, עד התערובת נראית חיוורת ורכה, 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ריבסריבס
סוכרסוכר
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה (לא לדחוף תערובת דרך או ג ' לי יהיה מעונן); להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
3
הוסף מים, במידת הצורך, כך אמצעי נוזל 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מניחים 2 כפות מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בינתיים, להביא ריבס-נוזל תות לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים 1/2 כוס ריבס לבשל, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 3 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
7
מוסיפים ג ' לטין רך לסיר ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
תן לג ' לי להתקרר לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
9
למעלה מקורר panna קוטה עם ג ' לי, חלוקת שווה. כיסוי וצינה עד ג ' לי הוא מוצק, 2-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
10
עשה קדימה: ניתן להפוך את פאנה קוטה 3 ימים קדימה. שמור צונן.