חמאת בוטנים בוץ תרנגולות ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים בוץ תרנגולת ברים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם לסכל ולרסס עם תרסיס אפייה או גריז היטב ואבק עם קמח.
מערבבים יחד את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר מגורען, 3 כפות של סוכר חום, וניל חלמון ביצה.
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים את הבוטנים.
מורחים הבלילה על פני החלק התחתון של מחבת מוכן באמצעות אצבעות רטובות.
מפזרים את שבבי שוקולד ומרשמלו באופן שווה על הבלילה ולחץ קלות.הכה את הלבן ביצה עד נוקשה והכה בסוכר החום.
מורחים תערובת ביצה לבן על תערובת מרשמלו (הפסקתי על 1/4 אינץ ' מן הקצוות של מחבת משאיר קצוות חשופים) ואופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מרנג הוא חום.מגניב במחבת להגדיר על מתלה תיל במשך כמה שעות. הרם רדיד מהמחבת לחתוך לריבועים. בשלב זה, אני ממליץ מצמרר את הסורגים/ריבועים לזמן מה. הם קלים יותר לחתוך כאשר קר, ואם תחליט לחתוך אותם לריבועים קטנים עוד יותר, זה יהיה קל יותר.עושה 16 ריבועים (שחלקם יהיו קצוות פריך).