קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

חמאת בוטנים ביצי שוקולד

חמאת בוטנים ביצי שוקולד
חמאת בוטנים ביצי שוקולד יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ביצי חמאת בוטנים שוקולד, ביצי חמאת בוטנים שוקולד, ו ביצי חמאת בוטנים מצופות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה ומניח מתלה תיל על הקלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2
מניחים את השוקולד המזג בקערה מחוממת. בעקבות הכיוונים עבור דפוס שוקולד (ראה טיפים, להלן), בזהירות מצקת את השוקולד לתוך התבנית, דואג כי השוקולד מכסה את כל התבנית. הפוך את התבנית על פני קערת השוקולד המזג, מה שמאפשר לשוקולד העודף לטפטף החוצה, ומשאיר רק ציפוי דק על כל כוס. הקש על קצה התבנית כדי לשחרר כל בועות אוויר שעשויות להישאר בשוקולד, כדי להבטיח ציפוי חלק לחלוטין. לנגב את קצה העובש נקי על קצה הקערה (אתה לא רוצה לבזבז טיפת שוקולד), ולאחר מכן למקם את העובש מצופה שוקולד, צד פתוח למטה, על מתלה חוט. עוד קצת שוקולד יטפטף.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעמוד במשך כ 4 דקות כדי לאפשר את השוקולד להתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
ממש לפני השוקולד יש להגדיר באופן מלא, להשתמש סכין קילוף או מגרדת מאפה לנקות את השוקולד העודף מקצה התבנית, החזרת אותו לשוקולד המזג, כך הביצים המוגמר יהיה קצוות נקיים נחמדים כדי להקל על unmold אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
להעביר את התבנית, חלל בצד למעלה, למקרר.
6
תן לנוח 10 דקות כדי לאפשר את השוקולד להקשיח לחזור מן הצדדים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
קו גיליון האפייה עם פיסת נייר קלף נקי.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
הסר את התבנית מהמקרר ולהפוך אותו על היד שלך. קליפות הביצים אמורות ליפול. אם לא, הניחו את האגודלים על הקצה החיצוני של התבנית והניחו את שתי האצבעות הראשונות על החלק הפנימי של צורת ביצת השוקולד. בעדינות להתחיל להרים את השוקולד מן התבנית. אל תלחץ או תמשוך חזק מדי או שהשוקולד יישבר. בזהירות למקם את צורות הביצה על תבנית אפייה מוכן עד שהם מוכנים להיות מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
כדי להפוך את המילוי, מניחים את השוקולד הקצוץ בחצי העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
מניחים מעל (לא נוגע) בעדינות להרתיח מים במחבת התחתונה וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר מהחום ולהניח בצד עד רק להתקרר למגע. אל תאפשר לו לקבל קר מדי או שזה יתחיל להקשיח.
12
בעוד השוקולד מתקרר, מניחים את חמאת הבוטנים בקערה של מערבל לעמוד מצויד במשוט והכה במהירות בינונית רק עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את השוקולד החם מעט ומכה עד בשילוב. התערובת תהיה נוקשה למדי, כך לוודא שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
14
באמצעות כפית, למלא כל צורת ביצה עם תערובת חמאת בוטנים, להחליק את החלק העליון עם מרית או סכין. אם אתה מעדיף מילוי רך, לתת את הביצים לנוח בטמפרטורת החדר במשך כשעה לפני ההגשה. אם מרקם מוצק יותר, מניחים את הביצים במקרר במשך כ -15 דקות כדי לאפשר את המילוי להקשיח, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
חנות, ביחיד מאוחר יותר, מכוסה ומקורר, עד 3 ימים.
1
אתה לא יכול עובש שוקולד מחוסמת בהצלחה בעץ או חומרים נקבוביים אחרים. גם זכוכית היא בחירה טובה. כאשר אתה שופך choccolate מזג לתוך עובש זכוכית, זה מיד לוקח על הטמפרטורה של הזכוכית, אשר אם הוא חם מדי או קר מדי יגרום לשוקולד לצאת ממצב רוח. תבניות מתכת עתיקות, עם פנים שנפגעו במהלך שנים של שימוש או את חלוף הזמן, משמשים הטוב ביותר כמו קישוטי קיר. תבניות פלסטיק גמיש הם נהדרים, אבל עם הזמן הם מתחילים להראות ללבוש חייב להיות מוחלף. כל זה הוא הדרך שלי לומר כי פלסטיק מוצק ותבניות פוליקרבונט הם הבחירה הטובה ביותר עבור שוקולד דפוס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2
למרות שאולי שמעת כי ציפוי עובש עם שומן יגרום הסרת המוצר המוגמר קל יותר, לא לנסות את זה. זה לא יעזור unmold את הפריט; זה רק יעשה את זה שמנוני. שוקולד, כמו טיח, נסוג כפי שהוא מתקרר, אשר מבטיח כי ברגע שהוא קבע זה יהיה בקלות למשוך מן עובש פלסטיק. זכור, שוקולד משקף את פני השטח שאליו הוא כבר יצוק, כך שאם נעשה כראוי, השוקולד להגדיר יהיה חלק ומבריק. עם זאת, השוקולד חייב להיות מזג—לא פשוט נמס—או שזה לא ישחרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
לפני שתתחיל למלא עובש, להגדיר את סביבת העבודה שלך: יש את השוקולד המזג בקערה. לצד השוקולד יש את התבנית; מצקת; סכין חיתוך; מגרדת מאפה; מרית גדולה לקיזוז מתכת, או כלי חלק אחר; מתלה תיל על קלף-או נייר מצופה שעווה גיליון אפייה; וכמה מגבות מטבח נקיות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
באמצעות מצקת, בזהירות למלא את התבנית עם שוקולד נוזלי. לאחר העובש מלא, להפוך אותו על קערת שוקולד מחוסמת ולאפשר עודף שוקולד לרדת בחזרה לתוך הקערה. אם התבנית מפורטת היטב, יהיה צורך להקיש על הצדדים לשחרר כל בועות אוויר שעלולות להיווצר בפירוט העלה. עובש עכשיו צריך להיות מצופה באופן שווה עם שכבה דקה (בדרך כלל 1/8 או 1/16 אינץ ' עבה, בהתאם למתכון) של שוקולד. נגב את קצה התבנית, או את הקצה המקיף כל כוס בעובש, נקי עם סכין קילוף או מגרד מאפה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את העובש מצופה שוקולד, צד פתוח למטה, על מתלה החוט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות, או עד השוקולד מתחיל להקשיח. באמצעות סכין הקילוף, לגרד את קצה התבנית לחלוטין נקי של שוקולד מוקשה. זה חשוב, כי השוקולד נסוג מן הצדדים של התבנית כפי שהוא קובע, וקצה נקי ימנע ממנו דבק פיצוח כפי שהוא מתכווץ. אם תרצה, אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי להאיץ את ההתקשות, אבל לא להשאיר אותו שם לכל אורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
ברגע שיש לך השקיע בתבניות, הם יכולים לשמש שוב ושוב. העצה הטובה ביותר שלי להארכת החיים של תבניות פלסטיק או פוליקרבונט היא לנקות אותם בזהירות. לשטוף אותם במים חמים, סבון, בזהירות לנגב אותם לנקות עם מטלית רכה (אף פעם לא כל חומר מחוספס או כרית צביעה). לאחר מכן לשטוף אותם היטב תחת מים זורמים להתייבש ביסודיות, כמו משקעי מים יכול להיות מזיק תבניות כמו מסנני מגרד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
אם תרצה, אתה יכול להדביק שני חצאי ביצה יחד כדי ליצור ביצה שלמה. הדבק שמחזיק חתיכות שוקולד יצוק יחד הוא פשוט יותר שוקולד! ממיסים מספיק שוקולד כדי ליצור קו "דבק" דק בין קצוות השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מניחים את הביצים המלאות במקרר במשך כ 15 דקות, כך שהם יהיו קרים מספיק כדי " להגדיר "שוקולד" דבק " מיד כאשר אתה לצרף אותם אחד לשני. תוך שימוש בשוקולד המומס בדיוק כפי שהייתם משתמשים בדבק רגיל, ועבודה עם שתי ביצים בכל פעם, מצפים את קצה השוקולד של ביצה אחת עם השוקולד המומס ואז מהר שמים את שתי הביצים יחד ומחזיקים אותן במקום. אם הביצים קרות מספיק, השוקולד המומס ייקבע מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
Reprinted with permission from Jacques Torres ' A Year in Chocolate: 80 מתכונים לחגים ולאירועים מיוחדים על ידי Jacques Torres, ©2008 Stewart, Tabori, & Chang
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת